Eredetileg csak betörést tervezett

Megerőszakolta a 101 éves nénit, mert meglátta az ágyban

Eredetileg csak egy egyszerű betörést tervezett a férfi, de amikor meglátta, hogy az ott lakó 101 éves idős néni az ágyában fekszik, másféle tervet eszelt ki.

2014.11.21 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/luigi diamanti

Betörés és nemi erőszak miatt került rácsok mögé a 20 éves Antoine Devon Pettis, aki azt mondja, eredetileg csak némi zsákmányra akart szert tenni a wisconsini Milwaukee egyik házában, de amikor meglátta, hogy a ház lakója otthon van, ráadásul épp az ágyában fekszik, másfajta terv fogant meg a fejében. Az erőszak tényét azonban súlyosbítja, hogy az áldozat egy szinte magatehetetlen, 101 éves idős asszony volt. Pettis a kihallgatásakor azzal próbálta enyhíteni a vétkét, hogy bevallotta a rendőröknek, hogy óvatos volt, mert óvszert is viselt - csakhogy ezzel az előre megfontolt elkövetést támasztotta alá.

A Metro című internetes lap szerint a férfi akár 58 év börtönt is kaphat, ha minden vádpontban bűnösnek találják. A milwaukee-i rendőrség közölte, hogy Pettis a második elkövető, akit az államban ilyen típusú bűncselekménnyel vádolnak. Az idős asszony állapotáról mindössze annyit lehet tudni, hogy kórházba került, ahol ellátták a sérüléseit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.