Fodrászhoz ment a szörnyű gyilkosság után

Megrázó: megölte, majd megerőszakolta a lakótársát

Megfojtotta, majd a biztonság kedvéért még nyakon is szúrta a gyilkos a vele egy lakásban élő fiatal nőt, és amikor már biztos volt benne, hogy halott, megerőszakolta a testet.

2014.10.31 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Letartóztatta az orlandói rendőrség a 20 éves Bryan Santanát, akit azzal vádolnak, hogy megölte, majd megerőszakolta a lakótársát, és később a másik albérlővel is végezni akart, de neki sikerült elmenekülnie. A pizzafutárként dolgozó fiatal a rendőrségi kihallgatásakor beismerte, hogy megfojtotta a 23 éves Shelby Faziót, aztán nyakon szúrta, majd amikor a lány már halott volt, megerőszakolta a holttestet. A rendőrség szerint úgy tervezte, hogy a másik lakótársát is megöli, majd egy játékpisztolyt fogott volna, hogy azzal provokáljon ki egy "rendőrök általi öngyilkosságot" - számolt be a hatósági jelentésekre hivatkozva a Metro című brit lap.

John Heermance, az ugyancsak 23 éves lakótárs azt mondta, hazatérésekor döbbenten fedezte fel a vérfoltokat a falon, amelyek Fazio hálószobájába vezettek. Pár másodperccel később észrevette Santanát, aki a mosogatóban próbálta a vértől maszatos kezét megtisztítani, így azonnal a szobájába rohant, hogy felkapja a telefonját és a kocsikulcsát, de a késlekedés majdnem az életébe került. Mielőtt ki tudott volna menekülni a házból, Santana hátulról rátámadott, a kezében paprika spray volt, a másikban pedig egy kés, de még mielőtt nagyobb baj történt volna, Heermance-nak sikerült kiszaladnia és segítséget hívnia.

Eközben Santana állítólag elindult, hogy megvegye a hamis fegyvert, de előbb még beugrott egy hajvágásra a helyi üzletközpontba. A tulajdonos elmondása szerint amikor megjelentek a rendőrök és letartóztatták őt, a szeme elkerekedett és csak annyit mondott: "megyek a börtönbe", "vagyis tudta, hogy mindennek vége" - nyilatkozta a fodrászüzlet vezetője a Channel9 című tévécsatornának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.