Részegen és drogozva mászott rá a holtakra

Hullákat erőszakolt meg, lehettek vagy százan

Akár száz hullát is megbecsteleníthetett egy halottasházi kísérő, bár csupán három eset miatt állították bíróság elé, de vallomásából ennél sokkal szörnyűbb kép rajzolódott ki.

2014.08.18 12:29ma.hu

Elismerte az ellene felhozott vádakat Kenneth Douglas, miszerint 1991-ben és 1992-ben alkohol és kábítószer hatása alatt három holttestet szexuálisan meggyalázott, ugyanakkor az ohiói férfi a vallomásában elmondta, hogy 1976 és 1992 között akár száz halottat is megerőszakolhatott. Az egykor hullaházi kísérőként dolgozó férfi azt mondta, valahányszor berúgott vagy erősen bedrogozott, szinte mindig megtámadott egy-egy halott nőt. "Csak rájuk másztam és már húztam is lefelé a nadrágom" - hangzott el a tárgyalásán, amely múlt hét pénteken kezdődött.

A bűncselekmény-sorozat súlyosságát egyelőre megbecsülni sem lehet, az csak akkor derülhet ki, amikor már minden érintett család benyújtja a perre vonatkozó igényét - számolt be a NY Daily News című online hírportál. A vádlott felesége elmondta, hogy valahányszor Douglas megbecstelenített egy-egy holttestet, csak úgy bűzlött, amikor hazatért, ám hiába jelezte a hivatalnokoknak, hogy valami nincs rendben, semmi sem történt.

Az áldozatok közt ott volt a 23 éves Charlene Appling, akit Douglas azon a napon erőszakolt meg, amikor a hathónapos terhes nő megfulladt. A másik áldozat a 19 éves Karen Range volt, az ő hüvelyében megtalálták a hullakísérő spermáját, ez volt az az eset, ami rámutatott a férfi perverz tetteire. Eljárást indítottak ellene, amelynek végén, 2008-ban Douglas beismere a bűnösségét, majd 2012-ben további két esetet vallott be - de csak most derült ki, hogy hány egyéb alkalomról lehet még szó. Azt nem tudni, hogy amennyiben ezek bebizonyosodnak, milyen büntetésre számíthat a perverz férfi. Ohio államban a mai napig érvényben van a halálbüntetés, így a bűncselekmények száma és súlya alapján akár erre is számíthat Douglas.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.