Segítségnyújtás helyett újabb támadás

Egy óra alatt kétszer erőszakolták meg

Hazafelé tartott a nő, amikor megerőszakolták, majd amikor segítséget akart kérni egy járókelőtől, az azt mondta: "én is ezt fogom tenni veled" - és ő is megerőszakolta az áldozatot.

2014.09.29 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Ambro

Kevesebb mint egy óra leforgása alatt kétszer erőszakoltak meg egy 31 éves nőt, most mindkét vádlottnak a bíróság előtt kell felelnie tettéért. A meg nem nevezett nő augusztus 31-én hajnali 5 óra körül indult haza a New York-i One Last Shag nevű szórakozóhelyről, amikor mögé lépett a 17 éves Nicholas Isaac, hátulról megszorította őt és a földre lökte, majd megerőszakolta. A nő vallomása szerint a támadója azzal fenyegetőzött, hogy lelövi őt, majd az erőszak után az áldozat táskáját ellopva menekült el.

A kábult asszony nagy nehezen megpróbált hazajutni, de 150 métert sem tett meg, amikor találkozott a 20 éves Daquan Jacksonnal, akitől segítséget akart kérni, ám ehelyett a férfi azt mondta: "ugyanezt fogom én is tenni veled", és ő is megerőszakolta a nőt. A nyomozók gyanúja szerint a két férfi együtt dolgozhatott, most mindkettejüknek rablás, nemi erőszak és testi sértés miatt is felelniük kell, más vádak mellett.

A második vádlott ügyvédje azt mondta a brooklyni bíróságnak, hogy az egy órán belüli erőszak csak egy "káprázatos fantázia", és a nő összekeverte valakivel Jacksont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.