Lefújtak egy egész heti U2-koncertet

Rájár a rúd Bonóra: bringázás közben eltörte a karját

A majdnem széteső repülőgép kényszerleszállását sértetlenül megúszta, de pár nappal később egy banális balesetben törte el a karját a U2 frontembere: elesett biciklizés közben.

2014.11.17 16:00ma.hu
Fotó: u2.com

Még egy hete sincs, hogy kis híján szétesett Bono alatt az őt Németországba szállító magánrepülő, a U2 frontembere megint az újságok bulvárrovatának élére került, ezúttal egy teljesen banális baleset miatt. A rockbanda a honlapján közölte vasárnap délután, hogy lemondják az erre a hétre tervezett The Tonight Show elnevezésű sorozat fellépéseit. Kiderült, hogy az énekes, aki sértetlenül úszta meg a repülő hátsó ajtajának kiszakadását, egy bicikliről akkorát esett a New York-i Central Parkban, hogy eltörte a karját és meg kellett műteni - ezért nem tud színpadra se állni.

"Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan teljesen meggyógyul és újra együtt leszünk" - olvasható a U2 honlapján. Arra viszont nem tértek ki, hogy a sztár sérülése mennyire súlyos. A Jimmy Fallon neve alatt futó esti showműsorból történt kimaradás viszont biztosan súlyosan érinti a bandát, hisz ebben népszerűsítették volna a nemrég megjelent Songs of Innocence című vadonatúj albumukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.