2400 méteren repült a gép

Ez az igazi Vertigo: kiszakadt Bono repülőgépének ajtaja

2400 méter magasan szállt Bono gépe Berlin felé tartva, amikor egyelőre ismeretlen ok miatt kiszakadt a magángép hátsó ajtaja és úgy kellett a földre tenni a gépet. Hihetetlen szerencséje volt mindenkinek.

2014.11.13 12:00ma.hu
Fotó: u2.com

Szédülést jelent magyarul a U2 egyik legnagyobb slágerének a címe, ám hogy milyen is az igazi Vertigo, azt most Bono a saját bőrén érezhette, miközben szerdán Berlin felé tartott a magánrepülőjén. A rokcbanda énekese négy barátjával együtt repült a hatfős Learjet 60 típusú kisgépen, ám miközben a gép 2400 méter magasan volt, egyelőre ismeretlen ok miatt kiszakadt a hátsó ajtaja.

A járművet a pilótának biztonságban sikerült földre tennie a Schönefeld repülőtér kifutóján, a reptér szóvivője pedig hivatalosan azt közölte, hogy a sztár és barátai sem voltak életveszélyben - számolt be a NY Daily News. Az illetékes német hatóság ennek ellenére megindította a nyomozást, hogy kiderítsék, mi okozhatta a balesetet - tette hozzá Ralf Kunkel.

Bono az ír Dublinból indult neki a közel kétórás útnak, a gép hátsó ajtaja valahol a Brandenburg vidéken esett le. A balesetet követő sikeres leszállás után az 54 éves sztár a német gazdasági miniszterrel, Gerd Müllerrel találkozott, csütörtökön pedig részt vesz a Bambi Awards díjkiosztó gálán, ami az Emmy-díj német megfelelője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.