Újra neves művészlett a márka arca

Bono a Louis Vuitton új kampányában!

A luxusbrand időről időre felkér neves művészeket, hogy legyenek a táskabirodalom arcai. Idén a kampányban Bono és felesége, Ali Hewson lesz a főszereplő.

2010.09.15 11:15ma.hu

A márka már olyan nevekkel dolgoztak együtt, mint Madonna, Coppola vagy Scarlett Johansson.

Az idei őszi kampányukban a U2 frontembere, Bono és felesége, Ali Hewson lesz a főszereplő, a kalandos hangulatú fotósorozat címe pedig: „Minden utazás Afrikában kezdődik”, és a sztárfotós Annie Leibovitz készítette el a képeket.

Fotó: Louis Vuitton

A képek több szempontból is igen izgalmasak, egyrészről Bono nem szokott a zenekar nélkül reklámokban feltűnni, tehát ez igen nagy dobás a Louis Vuittontól, hogy sikerült erre rávenniük a zenészt, illetőleg ha Bono, akkor ott biztos valami jótékonysági cél is található a háttérben.

Ez ebben az esetben is így volt, a kampányért kapott összeget a pár a fejlődő országokat támogató szervezetek számára ajánlotta fel.

Bono és Ali Hewson Louis Vuitton táskákat és Edun ruhadarabokat visel a világhírű francia cég „core values”, azaz valódi értékek kampányában.

A termékek népszerűsítésén túl egy festőibb célt is kitűzött maga elé a divatmogul: a Minden utazás Afrikából indul mondat egybecseng az Africa Rising művészeti kiállítás szlogenjével, melynek darabjai megvásárolhatók lesznek a Párizsi Divathéten az Edunnál.

Bono ismét hű maradt önmagához és a magáról kialakított jótékony sztár imázsához, mivel a pénzt, amit feleségével a képekért kapott, felajánlotta fejlődő országokat segíti szervezeteknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.