Az ázsiai politikus köszönetet mondott

Bono találkozott Aung Szan Szú Kjivel

Világsztárokat megillető módon bánnak Oslóban a mianmari ellenzéki vezetővel, Aung Szan Szú Kjivel: a hétfői napot például a rockzenész Bonóval töltötte, aki korábban dalt is írt róla.

2012.06.18 19:29MTI

Az ázsiai politikus szombaton mondott köszönetet a még 1995-ben neki ítélt Nobel-békedíjért, amelyet annak idején nem vehetett át, mivel hazájában fogva tartották.

Az idei Oslói Fórumon Szú Kjihez és Bonóhoz még több mint százan csatlakoztak. A szekcióülések után a U2 frontembere magánrepülőjén viszi a hosszú éveken át házi őrizetben tartott politikust Dublinba, ahol mindketten részt vesznek az Amnesty International által szervezett Electric Burma című koncerten.

"Aung Szan Szú Kji méltósága és bátorsága a roskatag világot a demokrácia irányába billentette" - mondta az ír zenész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.