Milliók röhögnek a lelkes takarítón

Táncolj úgy, mintha senki se nézne - de vigyázz a lakótársakkal!

"Táncolj úgy, mintha senki se nézne" - tartja a mondás, ami nagyjából annyit jelent, hogy sose törődjünk azzal, mit gondolnak mások, csak élvezzük az életet. Nos, az alábbi fiatalnak sikerült!

2014.11.11 22:00ma.hu
Fotó: YouTube

A házibulik legrosszabb része az, amikor másnap ki kell takarítani. Kivéve ha az embernek olyan lakótársai vannak, mint a marylandi Baltimore-ban élő Jimmy Pope-nak - és persze ha valaki úgy áll a takarításhoz, mint Jimmy Pope. A két tényező együtt olyan kombinációt hozhat létre, ami aztán valóságos vírusként söpör végig az interneten és tulajdonképp nem is csodálkozunk rajta, hogy öt nap alatt több mint 7 millióan voltak már kíváncsiak Jimmy táncára.

A felvétel egy Halloween alkalmából rendezett házibuli másnapján készült, amikor a fiatal srác nekiállt felmosni, de megfeledkezett arról, hogy nincs egyedül, a lakótárs meg volt olyan "rendes", hogy szép csendesen a lépcsőhöz lopózott és megörökítette a speciális takarítást. Ki hitte volna akkor, hogy pár napon belül internetes szenzációvá válik az alsógatyás fenékrázás?

Nos, csak annyit fűzhetünk hozzá: Jimmy tényleg képes rá, hogy úgy táncoljon, mintha senki sem nézné...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.