Pontosan ugyanúgy csinálta minden nap

Megszállottság vagy csak jó ötlet? Íme, a 100 napos tánc

Furcsa ötlete támadt egy fiatal srácnak, aki a ProjectOneLife elnevezésű csatornára töltötte fel a videóját: 100 napon keresztül hajszálpontosan ugyanazt a koreográfiát táncolta el, majd összevágta egyetlen klippé.

2014.05.05 09:52ma.hu
Fotó: YouTube

Két nap alatt több mint 800 ezres nézettséget ért el egy fiatalember vállalkozása, amelynek során kereken 100 alkalommal táncolta el hajszálpontosan ugyanazt a koreográfiát Jamiroquai Dynamite című számára, majd a felvett videókból egy klipet állított össze. A 2,5 perces klip hasonlít azokhoz a mostanában nagy népszerűségnek örvendő videókhoz, amelyekben az emberek hosszú időn keresztül például lefotózzák saját magukat, majd egyfajta gyorsított felvételként mutatják meg az öregedésüket, ám ezúttal a fiatalember épp azt bizonyította be, hogy a tánc nem változik.

"Ez volt az egyik tétel a bakancslistámon, mert azt gondoltam, hogy ez igazán vagány dolog" - írta a videó alatti bemutatkozásban. A cím szerint egyébként ez a tétel volt a 117-es számú azon a bizonyos listán. Ezen kívül olyanok szerepeltek még azon a bizonyos listán - a szintén feltöltött videók tanúsága szerint -, mint az ejtőernyőzés vagy a véradás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.