Rendesen be volt drogozva a fiatal

Maszturbált a fogdában, miután mentőkocsi-lopásért letartóztatták

Önkielégítésen kapták rajta a fiatal diákot, aki egy buliban tudatmódosító szereket vett be, majd a drogok hatása alatt ellopott egy mentőautót és azzal furikázta körbe a várost.

2014.11.10 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/sakhorn38

Nem túlzottan rázta meg a coloradói diákot a letartóztatása, vagy talán épp a feszültséget próbálta enyhíteni, miután a rácsos ajtót rácsukták, de az biztos, hogy a cellájában a várakozás órái alatt önkielégítésbe kezdett. Nem sokkal korábban azért tartóztatták le, mert az állami egyetem campusában tartott bulin kokaint és MDMA-t fogyasztott, majd a drog hatása alatt elkötötte az egyik mentőautót, amellyel épp azért érkeztek az ápolók, hogy a részeg és kábítószer hatása alatt álló egyetemistákat kijózanítsák.

A mentőkocsi szerencsére fel volt szerelve GPS-rendszerrel, így amikor Stefan Sortland elindult vele, nem volt nehéz követni a nyomát. A jármű ennek ellenére nem úszta meg sérülés nélkül: Lovelandtől mintegy 15 mérföldre találták meg összetörve. A fiatal még akkor is benn ült a kocsiban, amikor a járőrök utolérték, a rendőrségi jelentések szerint egy mellény volt rajta, valamint egy takarót, egy mobiltelefont és egy doboz gabonapelyhet vett magához a "nagy utazáshoz".

Mivel a tisztek felszólításának nem engedelmeskedett, a rendőrség kábító fegyverrel tette őt ártalmatlanná, úgy tudták csak az előzetesbe beszállítani. A várakozás ideje alatt sem bírt nyugton maradni, mert hol felállt a pad tetejére, hol a falat rugdosta, és ezután nyúlt magához - számolt be a rendőrségi hírekre hivatkozva a Daily Mirror. A kihallgatása alatt azt mondta, két barátja meghalt és a mennyben vannak, miután öngyilkosságot követtek el - de amikor a tisztek ellenőrizték a megnevezett barátokat, kiderült, hogy mindketten remekül vannak és nagyon is élnek.

Sortland ellen számos vádpontban indítottak eljárást, köztük járműlopásért, súlyosbítva azzal, hogy ezáltal akadályozta a sürgősségi ellátást, emellett vádolják felelőtlen vezetéssel, gyorshajtással és illegális szer birtoklásával is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.