Már megint megőrült...

Észrevett az X-Faktorban valami furcsát Istenes Bencén?

Ha jól ismeri a tehetségkutató show házigazdáját, akkor valószínűleg nem, de ha csak az X-Faktorban szokta látni, akkor se "ijedjen meg", ez a probléma rendszeresen elő szokott jönni nála, nem csak a műsor előtt...

2014.11.09 10:00ma.hu

"Ismét megőrültem" - kommentálta a Facebookján megjelent videóját Istenes Bence, ami az X-Faktor legutóbbi adása előtt készült. Nem csoda, hiszen az este fain kis bulit csapott a még versenyben lévő tíz versenyző. Ám ahogy minden házibulinak vége szakad egyszer, úgy az X-Faktor 4. élő show-ja sem múlt el dráma nélkül, amit ráadásul a végletekig kiéleztek.

De visszatérve a videóra, alapvetően a műsor előtti stressz-szel lehetne magyarázni az ott látottakat, talán még emlékszünk Balázs és Lilu már-már feledésbe merült botrányára, amit a VIVA kiszivárgott felvételein láthattunk, de ismerve Istenes Bencét, nála ez alapállapot.


Amennyiben nem jelenik meg a videó, úgy itt is megnézheti >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.