Korábban nem volt bizonyíték a tanárnő ellen

Nem így tervezték: pornóoldalon kötött ki a tanár-diák szex

Diákjával szexelt egy fiatal tanárnő, a 16 éves kamasz pedig felvette videóra az egész aktust, amivel el akart dicsekedni a haverjainak. Csakhogy a videó végül egy pornóoldalon kötött ki.

2014.11.04 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Kemény büntetésre számíthat az amúgy mutatós ifjú tanárnő, aki egy 16 éves diákjával feküdt le, ám arra egyikük sem számított, hogy az aktusról készült videó végül egy pornóoldalon köt ki. Az argentin Lucita Sandoval ráadásul magát a felvételt sem akarta elkészíteni, de egy váratlan pillanatban a szeretője azt kérte, forduljon meg, és aztán elindította az odakészített mobiltelefonján a kamerát. Mielőtt folytatta volna a tanárnő megdolgozását, még a felemelt hüvelykujjával, vigyorogva jelezte a sikert, aztán további 23 percen keresztül gyűrték a lepedőt, mielőtt a felvétel leállt.

Az argentin lapok szerint a 26 éves Sandoval később észrevette, hogy alkalmi szeretője épp filmezi, de a jelek szerint nem igazán érdekelte, mert semmit nem tett ellene. Később állítólag a diákja megígérte, hogy letörli a felvételt, ám ezt nem tartotta be, helyette úgy dicsekedett el a barátainak a hódításával, hogy feltöltötte a videót az egyik közösségi oldalra. Ezek után nem csodálkozhatunk azon, hogy a felvétel szinte pillanatok alatt önálló életre kelt, és mire a tanárnő - és a diák is - észbe kapott, már az egyik keménypornós oldalról köszönt vissza a házifelvétel.

Az argentin sajtó arról is beszámolt, hogy Sandoval állítólag nem most került először összeütközésbe a törvénnyel, korábban a Santiago del Estro-i iskolában, ahol tanít, fegyelmi tárgyalás indult ellene, mert felmerült a gyanú, hogy "nem megfelelő kapcsolatban van" a diákjaival, ám akkor nem volt ellene bizonyíték, így végül ejtették az ügyet. Most a videó ékesen bizonyítja a tiltott viszonyt, így nincs mit tagadni. Az ügyben a tanárnő még nem szólalt meg, de azt tudni lehet, hogy felfüggesztették az állásából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.