42 év a korkülönbség

Uborkás képekkel csábította az öreg tanár a fiatal diákját

A kompromittáló fotók küldését beismerte, de a szexuális viszonyt tagadta az az 58 éves tanárnő, aki egy 16 éves diákját csábította el - még a korhatár betöltése előtt.

2014.08.05 12:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/rakratchada torsap

Szexuális kapcsolatot kezdett egy diákjával egy tanársegédként dolgozó nő, amikor a kamasz még nem töltötte be a 16. életévét se - ezzel pedig törvényt sértettek mindketten. Az 58 éves, Essexben tanító Elaine McKay ügyében zajló tárgyaláson Richard Scott ügyész emlékeztetett arra, hogy bár kijelenthető, hogy konszenzuson alapuló szexuális kapcsolatról van szó, valójában a fiú még csak 15 éves volt, míg a tanárnő már az 50-es éveinek második felében járt. "Közel volt a beleegyezési korhatárhoz a diák, de mégsem volt meg ez a határ" - jegyezte meg Scott.

A páros viszonyára az egymásnak küldözgetett fotók alapján derült fény. A meg nem nevezett, még mindig fiatalkorú diák ugyanis egyszer kölcsönadta a mobiltelefonját egy barátjának, aki rátalált a fényképekre, köztük egy olyanra, amelyen McKay egy uborkával pózolt. Amikor a bíróságon ezzel szembesítették, azt mondta, csak üzenetben akarta közölni, hogy mi lesz a vacsorája. Egy másik alkalommal viszont a tinédzser a tanárnő tudta nélkül megengedte a haverjainak, hogy végignézzék a Skype-on, amint önkielégítést végez - hangzott el a bíróságon.

A nő, akit májusban tartóztattak le, elismerte, hogy fotókat és videókat küldött a diákjának, amelyen egyértelműen szexuális tevékenységet folytat, ugyanakkor azt tagadta, hogy kétszer is kapcsolatot létesített a fiúval. A tárgyalás tovább folytatódik - adta hírül a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.