Bekötött szemmel kellett kóstolgatniuk a spermát

Spermás sütivel etette a diákokat, börtönt kapott a tanár

"Ízérzékelős" játékot játszott egy tanár a diákjaival, csakhogy utólag kiderült, a süteményen érzett furcsa íz nem volt más, mint a saját spermája - ezt etette meg a 8 éves nebulókkal.

2013.11.19 14:06ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Bűnösnek vallotta magát, ezért a várható ítélete akár 25 év is lehet annak a Los Angeles-i tanárnak, aki spermával összekent keksszel etette a diákjait. A 62 éves Mark Berndt elmondta, hogy kóstolósat játszott a gyerekekkel, melynek során bekötötte a gyerekek szemét és úgy adta a szájukba a különböző ételeket, hogy találják ki, mi az. A perverz tanár akkor bukott le, amikor egy fotólaborban dolgozó alkalmazott felfedezte a fényképeket, amelyeken 8 éves gyerekek voltak bekötött szemmel, és jelentette az esetet a hatóságoknak.

A spermával összekent sütemények híre felzaklatta az anyákat, akik azt mondják, lányaik élete tönkrement, és számos diák azóta evészavarokkal küzd. A nyomozás során a rendőrség talált néhány műanyag kanalat a szemetesben, melyeken spermanyomokat találtak. A tanárnak nemcsak ez volt az egyetlen perverziója, volt, hogy csótányokat helyezett a bekötött szemű gyerekek arcára és néhányuknak leragasztotta a száját.

A védőügyvéd szerint Berndt nem sokkal a letartóztatása után azt mondta, megbánta, amit tett, ennek ellenére hosszú börtönre készülhet. Az iskolában 30 éven át tanított, letartóztatására közel 2 éve, 2012 januárjában került sor, a nyomozás azonban csak most ért olyan szakaszba, hogy vádemelésig jusson az ügy. A tanárt 23 rendbeli erkölcstelenséggel vádolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.