"Mitől olyan furcsa a szaga?"

Spermát kent az acrára - hidratálónak nézte

Letartóztatás lett a vége annak a szégyenlős szerelmi "ajándéknak", amivel egy egyetemista lepte meg szíve hölgyét. "Nem tudtam, hogyan adhatnám tudtára, hogy nagyon tetszik nekem" - magyarázta a fiatalember.

2013.03.07 07:30ma.hu

Egy üvegnyi spermát küldött szíve hölgyének egy 22 éves kínai diák, bizarr tettét azzal magyarázta, hogy nagyon szégyenlős és fogalma sem volt, hogyan fejezhetné ki szerelmét Zeng Lin iránt. A 19 éves lány a kollégiumban boldogan kezdte bedörzsölni az arcába a furcsa állagú folyadékot, abban a tudatban, hogy valamiféle hidratálószert kapott ajándékba, de egy idő után gyanút fogott és megkérdezte a szobatársát, hogy mitől lehet ilyan furcsa szaga a "krémnek". Ekkor döbbentek rá mindketten, hogy valójában mi volt az üvegben.

A rendőrség letartóztatta Gou Went, majd kártérítésre és bocsánatkérésre kötelezték őt. "Annyira nagyon szeretem őt, de nem tudtam, hogyan mondjam el neki. Úgyhogy azt tettem, amiről úgy gondoltam, hogy a legjobb módja a szerelmem kimutatásának" - indokolta a "szégyenlős" egyetemista.

"Most már tudom, hogy tévedtem, de találok más módot, hogy megmutassam az érzéseim" - fűzte hozzá a fiatal férfi, a kérdés már csupán az, hogy vajon ezek után szóba áll-e vele még valaha a lány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.