Többféle színben

Videó: Masszírozós spermaszívó-gépet fejlesztettek

Kézhasználatot nem igénylő, spermaszívó berendezést mutattak be Kínában. Többféle színben lesz kapható, masszíroz, és közben filmet is lehet nézni a kijelzőjén.

2012.09.23 17:12ma.hu

A kínai Egészségügyi Minisztérium bejelentette, hogy bemutat egy új, kézhasználatot nem igénylő "spermaszívó" készüléket, mely reményeik szerint sikeresen kiszívja a donoroktól a spermát.

Fotó: youtube.com

A spermakinyerés folyamata során egyébként a herék szöveteiből távolítanak el egy aprócska darabot helyi érzéstelenítés mellett, majd ebből vonnak ki néhány életképes hívivarsejtet annak érdekében, hogy az úgynevezett ICSI (Intracytoplasmic Sperm Injection) megtermékenyítő módszerrel közvetlenül a petesejtbe juttathassanak spermiumot.

A hereszövetből történő spermakivonás olyan eljárás, amely azon férfiak számára ajánlott, akik képtelenek ejakulációval ondót előteremteni - ezt az urológusok szerint a hereműködés hibája okozza elsősorban.

A kínai Zhengzhou Központi Kórház urológiai osztályának nyilatkozata szerint a szerkezetet olyan terméketlen férfiak számára hozták létre, akik nem tudnak spermát adni a hagyományos módon.

A készülék különböző színben lesz elérhető, többek között rózsaszínben, zöldben és fehérben, emellett állítható masszázscsővel és kijelzővel szerelt, ez utóbbit azért építették be, hogy a rákapcsolt férfiak akár filmet is tudjanak nézni, miközben a masszázst élvezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.