Hoaxnak bizonyult, igény pedig lenne rá

Csúnya beégés lett a celeb-spermabank

Bocsánatkérésre kényszerült az angliai ITV kereskedelmi televízió a nézők félrevezetéséért, miután kiderült, hogy a reggeli műsorukban elhangzott szenzáció csak átverés volt.

2012.10.19 06:25Konrád - ma.hu

A rendkívül népszerű, Magyarországon Agymenők címmel futó, The Big Bang Theory amerikai vígjátéksorozat nyitójelenetében a két főszereplő fizikus éppen egy zseni-spermabankban készül "letétet" elhelyezni. Úgy tűnik, valaki továbbvitte az ötletet, hiszen szép dolog az, ha egy nő gyermekének egy tudós az apja, na de mennyivel jobban hangzik, ha mondjuk filmcsillag, esetleg világhírű sportoló?

Pár nappal ezelőtt jelentették be egy angliai tévéműsorban a jövőre startoló Fame Daddy celeb-spermabankot. A hírességek megszállottai azonnal spórolni kezdtek, hiszen azt ígérték, potom 15.000 fontért, azaz nagyjából 5 millió forintért már profi focista, hollywoodi filmsztár vagy egy igazi lord spermájához is hozzá lehet majd jutni.

A csatorna leadta a műsort, de mivel annyira hihetetlennek tűnt a dolog, nyomozni kezdtek, és kiderült, valójában semmilyen sztár-örökítőanyag nincs a Fame Daddy birtokában, sőt, a műsorban megszólaló állítólagos vezérigazgatóról, Dan Richardsról is kiderült, hogy csak átverte a csatornát.

A hoax olyan kiválóan sikerült, hogy több más nagy lap és hírportál is átvette, ezzel akaratlanul is átverve az embereket. Az ITV hivatalosan bocsánatot kért a tévedésért és a weboldalukról eltávolították a műsor felvételét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.