22 fős csapat mentette a fiatalt

Óriásvaginába szorult a diák, a tűzoltók nem találták viccesnek

Egy 22 fős tűzoltócsapatra volt szükség ahhoz, hogy kimenekítsék az óriásvaginából a diákot, aki új értelmet adott az "újjászületés" kifejezésnek. Az akciót a többi diák lelkesen fotózta.

2014.06.23 12:29ma.hu
Fotó: Imgur

Egy hatalmas, kőből készült vaginába szorult be a német Tübingeni Egyetem udvarán egy diák, aki eleinte viccesnek találta bemászni a műalkotás szűk résébe, ám amikor a lába megcsúszott és beszorult, már nem volt kedve nevetni. A tűzoltóknak sem, akik szám szerint 22-en vonultak ki a furcsa esethez, amit persze a többi diák lelkesen fényképezett, miközben az állítólag Amerikából érkezett cserediák (a hírt hivatalosan nem erősítették meg) igencsak vöröslő arccal várta az újjászületését.

A nem túl könnyű műveletet végül mindenki sérülés nélkül vészelte át, nemcsak a diák, de a 120 ezer euró értékű szobor is egészben maradt. Utóbbi egyébként Fernando de la Jara keze munkáját dicséri, a műalkotás a Chacan nevet viseli, ami perui indián nyelven szeretetet jelent.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.