Szülinapi ajándéknak szánta

Diákjához dörgölőzött és erotikus táncot lejtett a tanárnő

Szép gesztus az, ha egy tanár valami ajándékkal kedveskedik a születésnapos diákjának, ám ezúttal egy 42 éves nő elvetetet a sulykot: erotikus táncot lejtett a 15 éves tanítványának.

2014.09.08 12:00ma.hu
Fotó: Hillsborough Megyei Seriffhivatal

Három év próbaidőre bocsátottak egy 42 éves tanárnőt, aki úgy gondolta, 15 éves diákjának a legmegfelelőbb születésnapi ajándék egy erotikus tánc lenne. A meglepetés tökéletesen sikerült, bár nemcsak a fiú, hanem az osztály többi tagja is döbbenten nézte Felicia Smith körülbelül négy percig tartó bemutatóját, amelyben a tanárnő többek közt ráült a diák térdére, dörgölőzött hozzá, sőt, a fejét a srác lábai közé fúrta, miközben szólt a zene. A rendőrség elmondása szerint előbb egy széket kanyarintott az osztály elé, majd beindult a szexi tánc.

Az eset még februárban történt a texasi Houston egyik középiskolájában, a nő ellen indult nyomozás és az eset kivizsgálása viszont csak most zárult le. A jegyzőkönyvek szerint a néhány perces bemutató végén a tanárnő átölelte a szülinapos diákot és azt mondta: "szeretlek, bébi, boldog születésnapot". A nyomozás során Smith bűnösnek vallotta magát a diákkal kezdeményezett "nem megfelelő kapcsolat" vádjában, ám egyelőre nem hoztak ítéletet ellene, a következő három évben tanúsított viselkedése alapján fognak halasztottan ítélkezni, addig egyfajta próbaidősként figyelik minden cselekedetét - számolt be a Daily Mirror című napilap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.