Nem jött be a diétás menü

Gyorséttermet rabolt, négyet is - mert nem fogyott le a kajájuktól

Fegyverrel rontott be egy férfi az egyik népszerű gyorsétterem négy üzletébe is és a szendvicsei árát követelte, mivel azt várta, hogy majd lefogy tőlük, de mégsem működött a diéta.

2014.11.03 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/m_bartosch

Nem jött össze a diéta, ezért vissza akarta kapni a pénzét az alabamai férfi - csak kissé túllőtt a célon, mert fegyverrel rontott be négy gyorsétterembe is. A 18 éves Zachary Raphael Torrance a letartóztatása után azt mondta a rendőröknek, hogy azért próbált rabolni, mert mindig kifejezetten fogyókúrás szendvicseket rendelt, ám a mérleg nem akart kevesebbet mutatni. A sors iróniája, hogy nem is az üzletek dolgozói buktatták őt le, hanem egy olyan vásárló, aki folyamatosan nézte a hueytowni szendvicsbolt online biztonsági kamerájának felvételét és ekkor szúrta ki a fegyverrel hadonászó férfit.

A rendőrségnek már maga Torrance vallotta be, hogy másik három esetben is megpróbálta visszaszerezni a pénzét a sikertelen fogyókúráért. A speciális diéta lényege egyébként elvileg az, hogy ha naponta csupán két csökkentett zsírtartalmú Subway-szendvicset eszik valaki, akkor fogyni fog. A divathullámot a gyorsétteremlánc amerikai szóvivője, Jared Fogle indította el, aki saját bevallása szerint 90 kilót adott le ezzel a módszerrel. "Nem volt benne majonéz, olaj és sajt - és 11 hónapon keresztül csináltam" - állította.

Torrance-et elsőfokú rablás vádjával tartják a Jefferson megyei börtönben, 250 ezer dollár óvadék ellenében szabadulhatna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.