Exbarátjához tört be a nő

Szappannal tudták csak kiszedni a nőt a kéményből

Szokatlan módon készült bosszút állni a kidobott szerelmes az exbarátján, de kissé elszámította magát, így végül ő húzta a rövidebbet: nemcsak csapdába esett, de még büntetést is kap.

2014.10.21 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artur84 (Képünk illusztráció!)

A Mikulás ihlette a bosszúszomjas nőt, amikor úgy döntött, hogy valahogy megpróbál bejutni az exbarátja házába. A kaliforniai Thousand Oaks város tűzoltói végül csak nagy mennyiségű szappan segítségével tudták kiszabadítani a nőt a kéményből, ahová beszorult, de a megpróbáltatások ezzel nem értek véget, most még a rendőrség előtt is felelnie kell a betörési kísérletért - jelentette az NBC amerikai hírcsatorna.

A 28 éves Genoveva Nunez-Figueroa csak rövid ideig járt együtt a barátjával, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra. Ám szakításuk után sem tudott lemondani róla - vagy a vagyonáról -, mert immár másodszor kapták rajta, hogy megpróbált bejutni a férfi otthonába. Az első kísérlet módját nem részletezte az amerikai sajtó, így azt sem tudni, hogy most egy korábban jól sikerült kísérlet fulladt kudarcba, vagy új ötlet volt a kéményen keresztüli behatolás.

A tűzoltók a szappan mellett fúrókat is bevetettek, hogy ki tudják szabadítani a nőt a kéményből, amelybe mintegy két méter mélységig csúszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.