Nem tudni, hogy került oda

Pucér férfit mentettek ki egy berlini kéményből

Meztelen férfit mentettek ki a tűzoltók és a rendőrök egy kéményből Berlin központjában, az összehangolt akció mintegy két órán át tartott.

2013.01.10 17:29MTI

Az akcióban 30 tűzoltó és 10 rendőr vett részt - adta hírül csütörtökön a berlini tűzoltóság szóvivője. A hatóság emberei két órán át küszködtek, míg végre sikerült kiszabadítaniuk a 39 éves férfit. Hogy mennyi ideig volt előtte a kéményben, nem tudni. Segélykiáltásaira figyeltek fel a tömbház lakói, és értesítették a hatóságot.

A tűzoltók előbb kötéllel próbálták felhúzni a vállnyi széles járatú kéményből, ám a pucér férfi visszazuhant. Ezek után kibontották a kémény falát a ház második emeletén, és ezen keresztül szabadították ki az illetőt, aki addigra már elveszítette eszméletét. Negyedórán át alkalmaztak mesterséges lélegeztetést, míg végre szállítható állapotba hozták.

A férfi azóta kórházban van. Hogy mit keresett pucéran a ház tetején, illetve annak kéményében, egyelőre tisztázatlan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.