A fején viselte az alsónadrágját

Gyorshajtásért büntették meg a pucér biciklist

A traffipax csípte el a túl gyorsan tekerő kerékpárost, ám ahogy a rendőrök utánaeredtek, már csak egy alsónadrág volt rajta... de az is a fején!

2012.10.31 11:29ma.hu

Duplán megbüntették a gyorshajtó kerékpárost, de nem azért, mert kétszer tekert gyorsan. Igaz, először valóban azért szúrt szemet a közlekedésieknek, mert a megengedett 50 km/órás sebességet épp annyival lépte túl, ami már működésbe hozta a traffipaxot.

A lengyel férfit megpróbálták letartóztatni, mivel a sebességmérést végző rendőröknek nem állt meg. Ám mire utolérték, addigra a férfi az összes ruhájától megszabadult - a traffipax fotóján még felöltözve látható -, csak az alsónadrágját tartotta meg, de azt is a fejére húzva viselte. "Kétszer büntették meg, egyszer a gyorshajtásért, egyszer pedig a közszeméremsértésért" - mondta a rendőrség szóvivője.

A bringás azt állítja, hogy egy tanga volt rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.