Ritka pillanatot kapott le a traffipax

Gyorshajtásért kapták el, pedig nem is ült a motorján!

Nem sűrűn készül olyan fotó az út mentén álló traffipaxokkal, mint az a "sztárfotó", amit egy motorosról sikerült rögzíteni. A hirtelen fékező vezető pont lerepült a járművéről a fényképezés pillanatában.

2011.10.11 17:29ma.hu / manna.ro

Egészen elképesztő képsor készült egy svájci sebességmérőnek köszönhetően: a rendőrség emberei sem sűrűn látnak efféle díjnyertesnek is mondható alkotást. Pedig maga a jelenet nem ritka, naponta repülnek le emberek a motorjukról - csak épp azt ritkán teszik pont a traffipax mellett.

Az ezen a képen látható sofőr azonban épp ezt tette, ráadásul ha nincs ott a sebességmérő, akkor valószínűleg a baleset sem történt volna meg. Igaz, akkor se, ha a megengedett határ alatt marad a száguldása.

A motoros ugyanis az engedélyezett 80 km/óra helyett 107-tel szaladt bele a háromlábúba, és amikor észrevette, megpróbált lefékezni, csakhogy attól olyan gellert kapott, hogy kicsúszott alóla a járműve.

Az esést apróbb sérülésekkel megúszta ugyan, de a készülék egyértelműen rögzítette a sebességtúllépés mértékét. Már csak az a kérdés, ki tudja-e magyarázni, hogy mivel a fényképezés pillanatában nem is tartózkodott a járművén, nem büntethető. Ha ugyanis ezt a magyarázatot nem veszi be a svájci rendőrség, akkor akár három hónapra is elköszönhet a vezetéstől.

Fotó: manna.ro


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.