Nem számított ilyen gyorsaságra

Gyorshajtásért panaszkodó száguldozót csíptek el a rendőrök

Meglepődött a rendőrség gyorsaságán az a férfi, aki csak egy nappal korábban tett panaszt az utcájában száguldozó autósok ellen. A traffipax egyik első áldozata ő maga lett.

2012.04.11 11:29ma.hu / MTI

Nem számított a rendőrség gyors reagálására egy panaszos lakó, így a saját csapdájába esett bele mindössze egyetlen nappal azután, hogy bejelentést tett az utcájában száguldozó autósok miatt. A stockholmi Henrik Ismarker telefonon jelentette be, hogy egyes vezetők versenypályának használják az utcát, így aztán a hatóság már másnap kitelepült egy traffipaxszal együtt - igazán nem érheti szó a ház elejét.

Ismarker azonban nem tudott erről, így amikor a bejelentés másnapján beült az autójába, a korábban megszokott versenyautós tempóval kanyarodott ki, hogy felvegye a forgalom ritmusát. A célfotó már ennél szebben nem is sikerülhetett volna, igaz, díszkeret nélkül is több mint 100 ezer forintnak megfelelő összegért kapta meg a "sztár".

Ettől függetlenül a helyi sajtónak bevallotta, hogy elégedett a rendőrség ügyintézési sebességével, csak az fáj neki, hogy ilyen drágán tapasztalhatta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.