A rendezvényszervező beszélte rá

Zenekar helyett pucér nőket vitt az esküvőre

A hagyományoknak megfelelően egy zenekart szeretett volna rendelni egy kínai parasztember a fia esküvőjére, ám a szervezéssel foglalkozó cég addig győzködte, míg rájött: a sztriptíztáncosok tényleg érdekesebbek.

2011.12.14 15:29ma.hu

Hetedhét határon túlra is elhallatszott annak az esküvőnek a híre, amit egy kínai földműves szervezett fia számára, de nem azért, mert olyan tökéletesen tartotta magát a hagyományokhoz és még csak nem is a vendégsereg létszáma vagy a fényűző ünnepi menü vitte szét a szélrózsa minden irányába a nagy esemény hírét.

A parasztember azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy hagyta magát az esküvőszervező által rábeszélni, hogy zenekar helyett inkább valami különleges meglepetéssel kedveskedjen az ifjú párnak és a násznépnek, majd mindjárt javaslatot is tettek, hogy még nyugdíjasként is emlékezni fognak a fiatalok, ha az unalmas zenekar helyett két vérpezsdítő sztriptíztáncossal lepi meg őket.

Miután az örömapa személyesen győződött meg róla, hogy a vetkőző nénik tényleg szórakoztatóbbak néhány frakkos-csokornyakkendős muzsikusnál, nyomban le is szerződtette a két táncost. Csakhogy a produkció híre nem csupán az egyébként konzervatívnak tartott falu lakosságát mozgatta meg, hanem a helyi rendőröket is, akik az esküvőn még hagyták önfeledten mulatozni a boldog papát, de másnap letartóztatták.

Hogy pontosan mi volt a vád ellene, arról nem számolt be a hírről tudósító Global Times című kínai lap, így csak találgatni tudnánk, hogy vajon volt-e köze a sztriptízhez az esetnek, vagy más keltette fel a hatóságok kíváncsiságát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.