Vadállattá változott a tehetségkutató kommentátora

Videóval: Őrjöngött a sztriptíztől a műsorvezető

Nem bírta idegekkel egy műsorvezető Argentinában azt a sztiptízprodukciót, melyet egy férfi és egy nő adott elő egy táncversenyen.

2010.12.13 15:29manna.ro

A tehetségkutató verseny kommentátora annyira áthevült az előadás láttán, hogy szabályszerűen dührohamot kapott, amikor a versenyzők az Aerosmith Crazy című dalára kezdték a provokatív táncot.

A műsorvezető már az elején furcsa hangokat hallatott, és az előadás végére teljesen tűzbe jött. Ami nem is csoda, hiszen a táncosok fokozatosan megszabadultak ruháiktól, és szexuális együttlétet imitálva hergelték a jelenlévőket.

A műsorvezetőnél akkor szakadt el a cérna, amikor a férfi elkezdte csókolgatni párja meztelen melleit: hisztériás rohamot kapott, és összetörte a díszletet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.