Mindenki meztelen - de minek?!

Elindult a világ első pucér rádiója

A világ első teljesen meztelen rádióját indította el egy belgrádi csapat, ahol akkor követ el illemsértést valamely munkatárs, ha ruhában jelenik meg a munkahelyén. Kérdés, hogy van-e értelme az egésznek.

2012.06.18 17:29ma.hu

Ha a testet lemeztelenítjük, akkor a lélek is szabadabbá válik és az emberek őszintébben tárulkoznak fel - legalábbis az a maroknyi rádiós műsorvezető szerint, akik gondoltak egy merészet és Belgrádban megalapították a világ első pucér rádióadóját. A szabályokat mindenkinek komolyan kell vennie, nemcsak Ognjen Amidzic és Marinko Madzgalj ül be teljesen meztelenül a mikrofonok mögé, hanem a technikai személyzetnek is ádámkosztümöt írtak elő dresscode-ként.

Sőt: ha meghívott vendég érkezik a stúdióba, jó, ha tudja, hogy bizony ő sem viselhet semmit magán. "Azt akarjuk megmutatni, hogy nincs mit rejtegetni" - magyarázta az ötlet apropóját Amidzic, azt pedig csak az idő fogja megmutatni, hogy valóban őszintébbek-e így az emberek, vagy hamarosan elmaradoznak a stúdióvendégek.

Arra nem tér ki a beszámoló, hogy mi lesz a helyzet olyankor, amikor valahonnan helyszíni tudósítást adnak a riporterek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.