Münchenben készül a következő óriás meztelenfotó

Képek! Többszáz bajort meztelenít le a pucérfotós Spencer Tunick

Spencer Tunick Bajorországnak veszi az irányt, és meg sem áll Münchenig: lemezteleníti a népet, és körbefotózza.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.05.14 20:11ma.hu
KATT a képre >>>

Az amerikai fotóművész, Spencer Tunick idén nyáron Bajorország fővárosában, Münchenben veteti le többszáz emberrel önként a ruháját, és készít róluk tömeges meztelenkedést mutató képeket. Az időzítés sem rossz, az operafesztivál megnyitója így akár egész érdekesre is sikeredhet.

Az új projektjéhez, melyet Richard Wagner ihletett, Tunick legalább ezer bajort vár egy érdekes gyűrű alakú installáció megalkotásához a Nemzeti Színház, és néhány más müncheni látványosság elé.

A művész "normális embereket" keres - tanulókat, zenészeket, könyvtárosokat, kőműveseket - ahhoz, hogy lemeztelenítse és lefotózza őket - művészien.

A performansszal egy időben mutatják be a Nibelung gyűrűjét az állami operaházban. Kíváncsiak vagyunk, mennyi érdeklődő lesz az egyik, illetve a másik előadásra...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.