Tűzoltók szabadították ki a fiatalt

"Szomjas" volt, üvegvisszaváltóba szorult a feje

A tűzoltóknak kellett kimenteniük a szó szerint szorult helyzetbe került fiatal nőt. Bár nem árulta el, hogy került a feje az újrahasznosítóba, a mentőegység úgy sejti, italt próbált keresni.

2014.10.20 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Gualberto107

Egy automata üvegvisszaváltóba szorult a feje egy 19 éves fiatal egyetemistának az angliai Solent Egyetem hallgatói központja közelében, és mivel képtelen volt magától kiszabadulni, a barátai kénytelenek voltak a tűzoltóság segítségét kérni. A mentőcsapat szóvivője szerint Chelsie Redwood hajnali 3:29-kor dugta a fejét a szerkezetbe, a gyanú szerint azért, mert az előzőleg elfogyasztott alkohol után többre vágyott, és azt hitte, a gépben lévő üvegekben talán talál valamit. A tűzoltók ennél jobbat nem tudtak kitalálni, a lány viszont nem volt hajlandó elárulni, mit keresett a feje a gépben.

A tűzoltóknak nem kellett szétvágniuk a gépet, némi külső segítséggel végül Chelsie kiszabadította magát, és szemmel láthatóan megkönnyebbült a furcsa eset után. "Soha többé nem csinálok ilyet" - fogadkozott, bár az nem egyértelmű, hogy mire gondol: soha többé nem mászik be üvegvisszaváltóba, vagy soha többé nem akar alkoholt inni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.