Szenteltvízzel öntötte nyakon a részeg férjét

Ördögöt akart űzni a feleség, a férj viszont jól bemosott neki

"Te nem vagy Tony" - kiabálta a feleség, miközben szenteltvizet löttyintett a részegen hazatérő férje arcába és egy keresztet tartott maga elé. A férjből erre tényleg előjött a gonosz...

2014.09.10 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artemisphoto

Bíróság elé állították a férjet, akin felesége ördögűzést akart végrehajtani, cserébe viszont a férj alaposan helybenhagyta az asszonyt. Az 52 éves Tony Berrynél akkor szakadt el a cérna, amikor egy este a kocsmából hazatérve a felesége szentelt vízzel fogadta, az arcába löttyintette a folyadékot, és egy keresztet tartott maga elé, miközben azt üvöltötte: "Te nem vagy Tony!" A férj erre megragadta Claire nyakát és azt felelte: "Nem, én a Sátán vagyok, a Sötétség Hercege!"

Néhány héttel később ismét tettlegességig fajuló nézeteltérés robbant ki a házaspár közt, akkor Tony többször meg is ütötte a felesége arcát. A bíróság azonban utólag mégis eltekintett a börtönbüntetéstől, noha úgy ítélték meg, hogy az angliai New Millsben élő férfi valóban bűnös a bántalmazás vádjában, ám az elszenvedett provokáció olyan mértékű volt, hogy az enyhítő körülménynek számított.

A tárgyalás során a férj elmesélte, hogy nem sokkal korábban félrelépett, és amikor ezt bevallotta Claire-nek, a nő rögtön csatlakozott egy ultrakonzervatív katolikus szektához. Az első összetűzés kettejük közt tavaly februárban történt, akkor Tony este fél 10-kor tért haza a kocsmából. A férfiból egyébként a sógornője, a 69 Marie O'Flynn is megpróbálta kiűzni a gonoszt, ő szintén szentelt vízzel kísérletezett, de kereszt helyett a rózsafüzért tartotta maga elé védelemként.

Azt nem tudni, hogy a bírósági ítélet után a házaspár hogyan folytatja az életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.