Megelégelte a nő a molesztálást

Pénisszel akart ördögöt űzni, a nő levágta

A családtagok szerint a múlt hónapban megszállta az ördög az egyik nőt, ezért egy önjelölt ördögűzőt fogadtak fel, ő viszont nem épp a hagyományos módon igyekezett kikúrálni a nőt.

2014.08.04 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/phasinphoto

Megelégelte a rendszeres molesztálást egy észak-indiai nő, így végül maga vette kézbe a sorsát és egy késsel felszerelkezve kereste fel a férfit, aki az elmúlt hónapban többször is megerőszakolta őt. Amint az India Today című lap beszámolójában olvasható, a Bihar tartományban élő, meg nem nevezett nő a családtagok szerint a múlt hónapban megszállta az ördög, ezért összeültek néhányan és arra jutottak, hogy ki kell űzni belőle a gonoszt, amire meg is találták az alkalmasnak látszó személyt: az egyik férfirokont.

Ő lelkesen járt is a "beteghez", általában éjjelente jelent meg, hogy "meggyógyítsa", és minden alkalommal megfenyegette a nőt, hogy szörnyű következményei lesznek annak, ha a látogatásáról bárkinek beszámol. A nőnek akkor lett elege, amikor az ördögűző a saját házába hívta őt, és elhatározta, hogy bosszút áll a zaklatásokért: egy kést vett a kezébe, azzal ment a férfihoz, és egy mobiltelefont is vitt magával, hogy felvegye a beszélgetést, ami közöttük lezajlik, ezt később átadta a rendőrségnek.

"Amikor a férfi megpróbálta megerőszakolni a nőt, ő levágta a nemiszervét" - közölte a rendőrség a sajtóval. Az önjelölt ördögűző azóta menekül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.