Azt hiszik, megszállta a lányt az ördög

Köveket sír könnyek helyett, boszorkánytól félnek a falusiak

Senki sem tudja, mi okozhatja a kislány furcsa "képességét", a falubeliek már attól tartanak, hogy megszállta őt a gonosz, de az orvosok sem találnak egyelőre racionális magyarázatot a szeméből előkerülő kövekre.

2014.02.04 07:48ma.hu
Fotó: YouTube

Még az orvosokat is zavarba hozta a 12 éves jemeni kislány, akinek a szeméből érthetetlen módon kövek potyognak, amikor sír, nem pedig könnyek. A kivizsgálás semmi rendellenességet nem mutatott ki a szervezetében, a babonás falubeliek viszont így már attól félnek, hogy Saadiya Saleh az ördög mágiájának hatása alá került, vagy valamiféle megoldhatatlan járvány van kitörőben. Ez már-már pánikkal fenyeget a vidéki településen, ahol a kislány él.

A Jemen Azal nevű műholdas tévécsatorna tudósításában az orvosok egy aprócska tégelyben mutatták meg, hogy alig pár óra alatt mennyi kő gyűlt össze Saadiya szeméből, a műsorvezető beszámolója szerint pedig "ez a második furcsa eset a régióban" - bár arra nem tért ki, mi volt az első. A kislányt egyelőre tovább vizsgálják, hátha kiderül az általa produkált különös jelenség oka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.