Csak pár csepp ment mellé

"Pincér, sört ide, de 27 korsóval egyszerre!" - és megcsinálta!

Már az is derék teljesítmény, hogy egyszerre kapta fel a 27 korsó sört, de az egyenesen elképesztő, hogy csak néhány csepp löttyent ki, míg a pincér megtette vele a 40 méteres távot. Új világrekord!

2014.09.09 12:00ma.hu
Fotó: YouTube/Oktoberfest

Lehet, hogy hihetetlennek hangzik, de igaz: nemcsak a helyi versenyt nyerte meg egy pincér, de megdöntötte a korábbi világrekordot is, amikor a Bajorországban megrendezett Gillemoos sörfesztiválon egyszerre 27 korsó sört vitt el 40 méter távolságra, a korsók mindegyikében 1-1 liter habzó ital volt. Ráadásul Oliver Struempfel a mutatvány közepette alig-alig löttyintette ki az italt, a szigorú tekintetű bírák is csak annyit mondtak: "alig pár csepp ömlött ki".

A pincér azt mondta, hónapokig edzett, hogy képes legyen erre a teljesítményre, a korsókat két szinten halmozta egymásra és így tette meg vele a kiírás szerinti távot. Arról nem szól a fáma, hogy a végén meg is itta-e örömében a temérdek nedűt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.