Csak rajongóként ment a Boney M koncertre

Legenda csapott le Kállay-Saundersre: megéri sörfesztiválra járni!

Különleges élményben volt része Kállay-Saunders Andrásnak a miskolci sörfesztiválon, ahol a zenekarával lépett fel, majd később a Boney M-nek csápolt. A legendás banda lecsapott rá!

2014.09.09 08:00ma.hu

A Sors útjai kifürkészhetetlenek, és néha akkor és ott dobja elénk a nagy lehetőséget, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Így történt ez Kállay-Saunders Andrással is, aki a Miskolci Sörfesztivál zárónapján lépett fel zenekarával, majd úgy döntött, hogy ha már ott van, kivárja az este színpadra lépő Boney M zenekart is, akik két és fél órával az ő fellépésének vége után álltak színpadra.

Fotó: Facebook/Kállay-Saunders András Official


Persze tény, hogy a Sorsnak néha egy kis Szerencsével is be kell segíteni, de az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt énekesünk ennek nincs híján: közel tudott jutni a színpadhoz, így amikor a másfél órás koncert végén a banda levonult, András odament és gratulált nekik a fergeteges buliért. És ekkor jött a meglepetés... De erről meséljen maga Kállay-Saunders, aki a fesztiválról hazatérve a Facebook-oldalán mesélt a hihetetlen élményről.

A bejegyzést eredeti írásmóddal, változtatások nélkül tesszük közzé, de megjegyezzük, hogy az énekes csupán néhány évvel ezelőtt költözött Magyarországra, így a helyesírási és fogalmazási hibák ennek tudhatók be, nézzük ezt el neki!

Soha nem felejtem el a tegnapi napot.......

Felleptem a Zenekaromal (Kallay Saunders Band) a Miskolci sorfesztivalon. A koncert utan mentem megnezni a BONEY M. koncertet. Ott altam a szinpad mellet es mikor vege volt a koncertnek gratulaltam nekik es Liz Mitchell kedvesen oda szol nekem hogy "Te ugy nezel ki mint valami enekes" erre mondom igen az vagyok. Mondta megy a csapat at oltozni es amikor visza jonnek menjek a szinpadra es enekeljek valamit mert kivancsiak.. 10 percel kesobb feljonek velem a szinpadra mikozben enekeltem a Running ot. Mar a vegere egyutt enekeltuk Mikor vege let , oda jon hozzam Liz Mitchell es a Manager a csapatnak es mondtak jo lenne egy kozos dalt csinalnom a Adero Saran al (akivel latsz a kepen) aki egyik tag a Boney M. ben. Ughogy csereltunk kontaktot. Nagyon jol eset latni hogy ilyen embereknek tetszet amit en csinalok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.