Túlélte a műtétet a sztár nagymamája

Kállay-Saunders: "Még egyszer látni akartam mosolyogni..."

Hiába volt minden ima, Kállay-Saunders András csupán órákkal az előző posztja után szomorú üzenetben tudatta rajongóival, hogy imádott nagymamája már fentről nézi a híres unokát.

2014.05.30 14:48ma.hu

FRISSÍTVE!

Néhány órával ezelőtt Kállay-Saunders András még bizakodva köszönte meg rajongóinak a sok imát, amit szeretett nagymamájáért mondtak el, ám egyúttal arra kérte őket, hogy továbbra is kérjék Isten segítségét, mert a 93 éves asszonyra még egy második műtét is vár. Az első előtt az orvosok már arra sem adtak túl sok esélyt, hogy a néni túléli, az énekes ezért csak annyit kért, hadd láthassa csak még egyszer, utoljára mosolyogni őt.

Kérése meghallgattatott, a műtét után a Nagyi még magához tért, beszélgettek is az unokával, de úgy látszik, idős szervezete már inkább menni akart, mint maradni. Miután teljesítette András kívánságát, nem sokra rá örökre elment. Az énekes szívfacsaró üzenetben tudatta rajongóival a fájdalmát, amit ezúttal - az előző poszttól eltérően - a könnyebb olvashatóság érdekében az Amerikában felnőtt énekes helyesírási hibáit kijavítva adunk közre, de az eredetit az alábbi képen is elolvashatják.

Fotó: Facebook/Kállay-Saunders András Official

RIP

Drága kis Nagyikám, örökre a szívemben maradsz. Minden emlék megmarad. Még mindig érzem, amikor kicsi voltam és nem bírtam elaludni, hanem feküdtem melletted. A mosolyod, meg a szemed csak szeretetet sugárzott és mindenki csak szeretett téged, aki ismert.
Soha nem panaszkodtál semmiről, akkor is, ha rosszul voltál, mert nem akartad, hogy rossz legyen másnak. Fáj, nagyon fáj, hogy nem tudlak ölelni már és puszilni és együtt nevetni veled. Engem, meg az anyukámat úgy szeretted, ahogy életemben nem láttam valakit szeretni egy másik embert.
Kis Nagyikám, kértem Istent, hogy vigyázzon rád és ne félj, mert egy nap én és Mama jövünk és akkor együtt leszünk újra. Kis Nagyim, mindent érted teszek majd, fentről büszke leszel rám, énekelek neked és minden este beszélünk.
Mama, próbáljunk mosolyogni, hogy szerencsénk volt, hogy egy ilyen ember volt/van a családunkban, miatta vagyunk azok, akik vagyunk. Sírni jó, de a végén mosolyogjunk, mert egy nap újra együtt leszünk Nagyival.

Köszönöm mindenkinek a Honvéd Kórházban. Mindent megtettek Nagyiért és még búcsúzni is tudtam tőle és láttam utoljára mosolyogni. Köszönöm.

Az előzmények

Fotó: Facebook/Kállay-Saunders András Official

Megható üzenetet tett közzé hivatalos Facebook-oldalán Kállay-Saunders András, aki a nemrégiben megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon a Magyarországnak szerzett 5. hellyel növelte eddig is szárnyaló hírnevét. Az énekes néhány nappal ezelőtt arra kérte rajongóit, imádkozzanak a nagymamájáért, aki nehéz és kockázatos műtét előtt állt, András csak annyit szeretett volna, hogy lássa az idős asszonyt még egyszer mosolyogni.

Kérése meghallgatásra talált, a Nagyi nemcsak túlélte az operációt, de már beszélni is tudott az unokájával, akinek azonban aggodalma még nem múlt el teljesen. Az első beavatkozást ugyanis egy újabb követi, de ahogy András írta, a nagymama "egy igazi harcos".

A szöveget eredeti formájában tesszük közzé, azzal a kiegészítéssel, hogy Kállay-Saunders András élete jelentős részét Amerikában töltötte, és amikor hazajött édesanyja szülőhazájába, sokszor még a beszélt magyar is nehézséget okozott neki, ma is gyakorta érezhető rajta, hogy nem ez az első nyelve, így tehát a helyesírási hibákat is nézzük el neki!

"Par nap ezelot kertem toletek hogy legyszives imadkozatok nagymamamert hogy meg egyszer tudgyam latni mosolyogni. Kebzeljetek el tul elte a mutetet amire mondta az orvos hogy semmi eselye van és csak isten tud segiteni. Tudtunk egy picit beszelni és latam mosolyogni. Szivembol mondom koszonom nektek. Ez tobett ert nekem mint barmi az eletben. Jobban van de sajnos meg mindig nagyon Kévés a esely hogy minden Jo lesz.Meg egy operacio van és megint csak isten tud segiteni. Meg egyszer legyszives imadkozunk nagyi ert. O sugta nekem hogy Eros lesz. Egy igazi harcos , 93 evesen nem adgya fel. Segitsunk neki egyut. Koszonom , ti a csaladom vagytok és Halas vagyok hogy az eletemben vagytok."

Fotó: Facebook/Kállay-Saunders András Official


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.