"Szemmel láthatóan részeg volt"

Rendőrt hívott, mert a felesége kidobott két üveg sört

Kétségbeesésében nem jutott jobb az eszébe a részegnek: a rendőrség segélyhívó számát tárcsázta, amikor egy házastársi perpatvar közepette a felesége kidobott két üveg sört.

2014.06.06 11:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Többször is felhívta a rendőrséget a férfi, aki részegen összeveszett a feleségével, ám a kiérkező tisztek végül megállapították, hogy szó sem volt vészhelyzetről, ahogyan azt a telefonban állította, legfeljebb a sörök voltak veszélyben, amiből két üveggel a felesége már kidobott és összetört. A jelentés szerint a 49 éves floridai, West Palm Beachen élő Carlos Bueno "szemmel láthatóan ittas volt", miközben egyre csak azt ismételgette, hogy a felesége kidobta a sörét.

A részeg férfi négy óra alatt összesen hét alkalommal tárcsázta a rendőrség számát, mielőtt letartóztatták. Most a 911-es sürgősségi rendszerrel szembeni visszaéléssel, valamint hamis panasztevés miatt vádolják - számolt be a Metro című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.