Csúnyán felsült a rendőr

"Bocs, letartóztattam a fiát, bevinne a rendőrségre?"

Nem kapott tapsot sem a lakóktól, sem a feletteseitől az a rendőr, aki letartóztatta a gyanúsítottat, ám amikor becsukta a rendőrautó csomagtartóját, a kulcsot is benn felejtette, így nem tudott elindulni a rendőrségre.

2014.05.06 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond

Fölöttébb kínos helyzetbe került egy brit rendőr Nottingham megyében, amikor letartóztatott egy gyanúsítottat, de amikor becsukta szolgálati háromajtós Opel Corsa csomagtartóját, akkor jött rá, hogy a kulcsot is sikeresen bezárta. A felsült rendőrnek nem volt mit tenni, mint szégyenszemre bekopogni az őrizetbe vett férfi anyjához, és megkérdezni, van-e autója és hajlandó-e bevontatni őket a rendőrségre.

A nő beleegyezett, és a fiával összebilincselt rendőrt bevitte a helyi őrsre, maga mögött húzva a járőrkocsit is. A kínos eset már korábban történt, de csak a héten megjelent rendőrségi magazinból került nyilvánosságra - jegyezte meg a Metro című brit lap. A jelentés szerint a tiszt útközben "találkozott néhány ellenségesen viselkedő" lakóval.

A csomagtartóba a tiszt a bizonyítékként lefoglalt holmikat tette, ezért nyitotta ki, mielőtt még elindult volna a rabbal a rendőrségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.