Csak a helyes dalra nyílik a hűtő

Aki nem tudja a himnuszt, nem kap sört Kanadában!

Ha nem akar Kanadában szomjan maradni, jobb, ha időben elkezdi gyakorolni az ország himnuszát, legalábbis az utcán mindenképp. Az egyik sörgyártó cég hűtője ugyanis csak arra nyílik.

2014.07.02 08:41ma.hu
Fotó: YouTube

Ha épp Kanadába tervez elutazni, akkor jó, ha időben felkészül és elkezdi tanulni a himnuszt, enélkül ugyanis nehezen fog sörhöz jutni, legalábbis ingyen mindenképp. Pénzért, egy pubban persze bárki vehet magának egy jéghideg hűsítőt, a Molson Canadian sörgyártó cég azonban reklámcéllal felállított az országban néhány hűtőszekrényt, amelyből ingyen sörhöz lehet jutni, csupán énekelni kell előtte.

A járókelők közt nagy népszerűségnek örvend a kezdeményezés, de vigyázat: aki nem tudja tökéletesen a dallamot, vagy elhibáz egy szót, netán csak elneveti magát, az bizony hiába is vár az ajtó nyílására, egy hangjelzés figyelmezteti a hibára és kezdheti előről az éneket. A himnuszra nyíló hűtő mindazonáltal nem az első szokatlan ötlete a cégnek: a Szocsiban megrendezett téli olimpia idején is több darabot állítottak fel a helyszínen, de csak kanadai útlevéllel lehetett kinyitni - emlékeztetett a Daily Mirror című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.