Ne piszkáld az ebédemet!

Leszúrta a kollégáját: "a húsgombócomhoz senki nem nyúlhat!"

Leszúrta a kollégáját egy dühös férfi, amiért amaz egy villámgyors mozdulattal kikapta a tányérból a húsgombócot. Szerencsére nem ért létfontosságú szerveket a kés.

2014.09.08 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Apolonia

"A húsgmbócomat soha!" - gondolhatta a 31 éves marylandi férfi, mielőtt rátámadt a kollégájára, akivel együtt mentek ebédelni. Húsgombócot rendelt magának, de alighogy hozzálátott az ételhez, észrevette, hogy munkatársa egy óvatlan pillanatban minden szó nélkül, "csak úgy" lenyúlta az egyik gombócot, amin a gyanúsított annyira feldühödött, hogy a kezében lévő késsel azonnal szúrt, majd elmenekült a helyszínről.

Szerencsére a 36 éves kollégának nem esett komolyabb baja, a szúrás csak a karját érte, de a rendőrség a csütörtöki támadás óta sem találja a gyanúsítottat - számolt be a Baltimore Sun című helyi lap. Egy biztos: a tányéron lévő étel a legtöbb ember számára tabu, ezért nem árt kétszer is meggondolni, elvegyünk-e akár egyetlen falatot is a megkérdezése és az engedélye nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.