Lehúzta a takarót a férjéről

"Évek óta provokált" - hátba szúrta a feleségét, mert fázott a lába

Hátba szúrta a feleségét és meg akarta ölni a csalódott férj, aki azon igyekezett, hogy újra életet leheljen a házasságukba, de igyekezete hiábavalónak bizonyult. Az asszonynak sikerült elmenekülnie.

2014.05.23 12:36ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Derek Miller 11 évvel ezelőtt vette feleségül az akkor még odaadó Galinát, ám házasságukból az utóbbi néhány évben eltűnt a meghittség, és már csak az örökös veszekedések maradtak. A 76 éves nyugdíjas mérnök ennek ellenére úgy döntött, megpróbál még egy utolsó esélyt adni a kapcsolatuknak, ezért vacsorát főzött az asszonynak, és megvette "a legnagyobb csokor virágot, amit csak talált".

Galina viszont a jelek szerint nem igazán értékelte férje igyekezetét, és nem sokkal a vacsora után újabb civakodás kezdődött, amikor a nő közölte, hogy fázik a lába, és lehúzta a férjéről a takarót. Miller ezen annyira feldühödött, hogy kiment a szobából, és kisvártatva egy 25 centis késsel tért vissza, amivel leszúrta a feleségét. Az asszonyban csak akkor tudatosult, hogy mi történt, amikor meglátta a háta mögött álló férjét, kezében az akkor már véres késsel.

Sikerült elmenekülnie, bár amikor rohant kifelé a hálószobából, állítólag Miller még utána is szólt: "meg fogsz halni!" 57 évesen azonban fürgébben mozgott a nála majd' két évtizeddel idősebb férjénél, így még időben eljutott egy közeli ismerősükhöz, ahol segítséget kért. Közben a férj felhívta a rendőrséget és bejelentette, hogy épp az imént próbálta megölni a feleségét, de elhibázta, és az asszony megszökött.

Az eset még tavaly november 26-án történt az angliai Portsmouthban, a nyomozás és a tárgyalássorozat után azonban csak ma, május 23-án hoznak ítéletet és szabják ki a férjre váró büntetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.