Mary J. Blige apja élet-halál közt lebeg

Kritikus állapotban a világsztár apja: exbarátnője szúrta nyakon

Az életéért küzd egy michigani kórházban Mary J. Blige apja, akit volt barátnője egy veszekedés hevében nyakon szúrt. A nőt letartóztatták és gyilkosság szándékával vádolják.

2014.01.24 18:12ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Kritikus állapotban szállították a michigani Kalamazooban lévő Bronson Metodista Kórházba Thomas Blige-ot, a világsztár R&B előadó Mary J. Blige édesapját, miután volt barátnője megkéselte őt. A tanúk elmondása szerint a 63 éves férfi vitába keveredett az exével, amikor észrevette, hogy a nő leeresztette a háza előtt álló terepjárója kerekeit és ezért kérdőre vonta őt. Egy ideig vitatkoztak, majd a nő váratlanul háromszor megszúrta Blige-ot, ebből az egyik szúrás a nyakát érte - számolt be a NY Daily News. Ezután a nő elmenekült, az erősen vérző Blige pedig visszament a lakásába és felhívta a rendőröket, akik súlyos sebekkel találtak rá a férfira. Az eset helyi idő szerint péntek reggel 7 óra előtt történt.

A volt barátnőt, akivel Blige tavaly októberben szakított végleg, a saját lakásán találták meg a rendőrök, még mindig a véres ruha volt rajta, állítólag a támadáshoz használt kés is előkerült. A rendőrség tavaly augusztus óta hét alkalommal kapott bejelentést családon belüli erőszakról, legutóbb októberben, amikor a meg nem nevezett nő egy üveg gyertyatartóval támadt Blige-ra. Ekkor távoltartási végzést adtak ki ellene.

Az áldozat Grammy-díjas lánya, aki több mint 50 millió eladott lemezzel dicsekedhet, egyelőre nem kommentálta az esetet.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.