Nem volt mindegy, ki kapja az első szendvicset

Szíven szúrta a fiát: a szalonnás tekercsen vesztek össze

Előbb csak összevitatkoztak azon, hogy ki kapja az első szalonnás tekercset, majd az apa kést fogott és kétszer szíven szúrta a kamaszfiát. Ezután a sérült tévét kezdte javítgatni.

2014.03.20 11:44ma.hu


Szíven szúrta a 15 éves fiát egy apa, miután összevesztek azon, hogy ki kapja az első szalonnás szendvicset. A glasgow-i Devon Lennox szüleivel és néhány vendéggel ültek az asztalnál, az anya, Davina pedig baconös tekercses finomságot készített. Ám amikor az asztalra lerakta sorban a tányérokat, a fiú elkezdett kiabálni és káromkodni, amiért nem ő kapta az első szendvicset, majd kiviharzott a helyiségből és úgy bevágta az ajtót, hogy az nekicsapódott az anyjának.

Amikor rövid idő múlva visszatért, heves vitába keveredett az apjával, Johnnal, aki váratlanul felkapott egy kést és kétszer beleszúrta a fiába, az egyik közvetlenül a szíve mellett érte. Aztán mintha mi sem történt volna, a verekedés során megsérült tévé felé fordította a figyelmét és elkezdte javítgatni, miközben a fia ott feküdt vérző sebekkel. A fiúnak szerencséje volt, a szúrás nem volt halálos, de a 49 éves férfit nyolc év börtönre ítélte a skót bíróság. Az elkövető tagadta, hogy ő szúrta le a fiát, és a tanúvallomásai során hol azt állította, hogy Brandon saját magát szúrta le, hol pedig másokra fogta a támadást - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.