Brutális kegyetlenséggel szúrta agyon a gyümölcsöt

Letartóztatták a férfit, mert lemészárolt egy dinnyét

Halálra szurkálta a dinnyét, ezért letartóztatott a rendőrség egy férfit - persze ez is csak Amerikában történhet meg. A "gyilkost" a férfi barátnője jelentette fel.

2014.07.16 09:36ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/rakratchada torsap

Letartóztattak egy 49 éves férfit Connecticutban, miután barátnője feljelentette, hogy legyilkolt egy görögdinnyét. A hívásra kiérkező rendőrök az "áldozatot" a konyhaasztalon találták meg, még mindig benne állt a hatalmas henteskés, ezért a rendőrség rendbontás és másodfokú fenyegetés vádjával állította elő Carmine Cervellinót.

A férfit a barátnője jelentette fel, aki úgy vélte, a kivégzett dinnye az ő megfélemlítését célozta. A meg nem nevezett nő valamivel korábban marihuánát és egyéb kábítószereket talált egy kis tartóban, ezért lefotózta a bizonyítékokat, majd eldugta egy biztonságos helyre és elment a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen. Amikor hazaért, észrevette, hogy eltűnt a drog a rejtekhelyről, ezért újra a rendőrség felé vette útját, ezúttal már a telefonjában lévő képeket is megmutatta.

Ezt követően fogadta őt a legyilkolt dinnye látványa a konyhában, így aztán telefonált az örsre és bejelentette, hogy a barátja életveszélyesen megfenyegette. Cervellino azzal védekezik, hogy ő véletlenül járt épp akkor ott, és elkezdte felvágni a gyümölcsöt, mikor a barátnő hazaért. A rendőrség azonban a biztonság kedvéért inkább őrizetbe vette a férfit, míg kivizsgálják az esetet, a nőt pedig egy családsegítő szervezet gondjaira bízták - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.