21 másodperc alatt kockázza fel a görögdinnyét

Videó - A nagy dinnyetrükk, avagy fruit ninja élőben

Amikor váratlanul állít be néhány vendég, akiket szeretnénk a nyári melegben valami frissítővel megkínálni, a dinnye kitűnő választás lehet. De sokáig tart feldarabolni - vagy mégse?

2013.04.29 07:59ma.hu

Egy tréfás fogadással kezdődött az egész, amikor egy szupermarketben dolgozó gyorséttermi szakács felvette a kesztyűt kollégája ellen és azt mondta: 30 másodpercen belül felkockáz egy egész görögdinnyét. A mutatvány ráadásul annyira jól sikerült, hogy mire befejezte a műveletet, még 9 másodperce meg is maradt az eredetileg rendelkezésére álló időből.

A 21 másodperces dinnyekockázás azonnal hatalmas sláger lett, Matt Jones technikáját az április 23-i feltöltés óta cikkünk megjelenéséig már több mint 3,6 millió felhasználó látta, és a rövid videót elnézve az az érzésünk támadhat, hogy a művelet valóban pofonegyszerű, mindössze egy éles kés kell hozzá.

De azért gyakorlás nélkül csak óvatosan fogjon hozzá bárki is, hogy Matt után csinálja a trükkös mutatványt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.