Nyakon szúrta a férfit a visszautasított lány

Ráizgult a bébiszitter az apukára, késelés lett a vége

Nehezen viselte a visszautasítást a fiatal bébiszitter, aki megpróbálta elcsábítani a munkaadóját: mikor a férfi a tudtára adta, hogy nem akar vele szexelni, késsel támadt rá.

2014.08.28 15:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Letartóztatott a floridai Fort Pierce rendőrsége egy 22 éves nőt, miután késsel támadt egy férfira és többször meg is szúrta őt. Shakieria Anquanette Shan Long bébiszitterként került kapcsolatba a férfival, a gyermekére kellett vigyáznia, ám ennél jóval többet akart: megpróbálta elcsábítani a munkaadóját, akinek viszont esze ágában sem volt szexuális kapcsolatba bonyolódni a fiatal nővel. A bajok egy közeli ismerős grillpartiján kezdődtek, ahol mindketten jelen voltak, és iszogattak is rendesen, majd amikor Eugene Sylvester elindult hazafelé, a nő követni kezdte őt és azt kiabálta az utcán, hogy le akar feküdni vele.

Csakhogy a férfi nemet mondott, amire Long feldühödött, és követte a férfit a házába. Sylvester a hálószobájába ment és magára csukta az ajtót, erre az alkoholtól begőzölt nő egy késsel felszerelkezve rontott be és a férfi nyaka felé bökött. A férfinak ekkor még szerencséje volt, mert egy tanú - akiről közelebbi részleteket a rendőrség nem árult el - egy törülközővel elterelte a támadó figyelmét és kimenekítette az otthonából Sylvestert. Long azonban nem hagyta annyiban, a menekülő páros után rohant és az utcán támadta meg újra a férfit, többször megszúrva az arcát és a nyakát.

Az áldozatnak szerencséje volt, nem kapott életveszélyes sebeket, a közeli kórházban néhány öltéssel sikerült összevarrni a szúrt sebeit, a nőnek pedig azért van szerencséje, mert Sylvester úgy döntött, nem tesz feljelentést. "Ittas volt és mentális problémái vannak" - indokolta, így a letartóztatott nőt szabadon engedték, de arról nincs hír, hogy hivatalból indítanak-e ellene eljárást és számíthat-e valamilyen kényszerből elrendelt gyógykezelésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.