Képtelen csillapítani a neje étvágyát

Belefáradt a sok szexbe, válni akar a kimerült férj

Alig két és fél évvel ezelőtt nősült meg, de már elege van a házaséletből egy indiai férjnek, aki úgy érzi, képtelen kielégíteni felesége csillapíthatatlan szexuális étvágyát, és inkább elválna.

2014.09.06 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Valósággal könyörgött a bírónak a kimerült férj, aki 2012 áprilisában vette feleségül a szerelmét, de egészen a nászéjszakáig fogalma sem volt róla, hogy a nőnek milyen kielégíthetetlen szexuális étvágya van. A meg nem nevezett indiai férj a Times of India című lap értesülései szerint azt állította, hogy a szexmániás házastársa természetellenes szexre kényszeríti őt. Állítólag előfordult, hogy megpróbált ellenállni neki, de olyankor addig zaklatta az asszony, míg a vége úgyis az lett, hogy megpróbált megfelelni az igényeinek.

A férj három műszakban dolgozik, így elmondása szerint gyakorta nagyon fáradt, amikor hazaér, de felesége olyankor is "elviselhetetlen nyomást gyakorol rá", hogy teljesítse a házastársi teendőit. Az utolsó érve az volt, hogy amennyiben a férje nem elégíti ki, akkor majd máshol keresi meg a boldogságot. 2012 decemberében a férfi gyomorfájdalmak miatt kórházba került, akkor a felesége úgy döntött, hogy átmenetileg a nővéréhez költözik, de alig két héttel később hazatért és a szexuális igényei ugyanolyan intenzívek voltak, mint azelőtt - annak ellenére, hogy az orvosok kifejezetten azt javasolták a férfinak, hogy tartsa távol magát fizikailag az asszonytól, míg teljesen fel nem gyógyul.

A most beadott válóperben a férj azt is állította, hogy az egészsége megromlott, mert képtelen volt a felesége szűnni nem akaró igényei miatt kipihenni magát. A dolgok tavaly októberben vettek drámai fordulatot, amikor a férfit vakbélgyulladás miatt kellett megoperálni, de a feleség még akkor is csak a szexre tudott koncentrálni és ragaszkodott az aktusokhoz. A férj felvetette, hogy pszichiáterhez kellene menni, de az asszony erről hallani sem akart, és ismét fenyegetőzni kezdett, hogy kiteregeti a családi problémákat. A férj a nagyobb atrocitásoktól is tartott, ezért inkább azt választotta, hogy továbbra is megpróbál megfelelni a neje elvárásainak.

"Elviselhetetlenné tette az életem a kegyetlen viselkedésével" - fogalmazott a válóperes indítványában, és mostanra eljutott arra a pontra, hogy már képtelen egy fedél alatt élni a nőnek. A bíróság mérlegelte az érveit, és végül helyt adott a kérelemnek, a házasságot felbontották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.