A férfinak nem volt kedve szeretkezni

Vadászkéssel üldözte a szeretőjét a nő, mert nem akart szexelni

Nem viselte túl jól a visszautasítást az 52 éves nő, mert amikor a 25 éves szeretője azt mondta, nincs kedve aznap este szexelni, a nő vadászkéssel kezdte üldözni.

2014.07.03 16:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Van az úgy, hogy egy nőnek tényleg fáj a feje. Ezt persze a férfiak nehezen szokták elfogadni. De mi a helyzet akkor, ha fordítva történik a dolog, és a férfi mondja azt a nő közeledésére, hogy "most ne, drágám"? Nos, általános statisztikával nem tudunk szolgálni, az 52 éves Elizabeth Highley azonban igen rosszul reagált a fenti mondatra. A floridai, Jensen Beachben élő nő a 25 éves barátjával borozgatott az otthonában, majd - vélhetően nem kis részben az alkohol hatására - úgy gondolta, ideje másfajta szórakozás után nézni, de Crue Finleynek más tervei voltak aznap estére.

Később a rendőrségnek Finley azt mondta, hogy a visszautasításra a nő felkapott egy vadászkést és elkezdte őt kergetni, előbb csak a házban, majd amikor a férfi kimenekült az utcára, ott is csak futott utána. A kétségbeesett férfi aztán a közeli kisboltban tudott rendőri segítséget kérni. A szemtanúk is megerősítették, hogy látták Highleyt a parkolóban futni, egyik kezében egy késsel hadonászott, a másikban pedig úgy tűnt, egy törött sétapálca volt.

Az állítólag szerelmes nőt súlyos testi sértés vádjával vették őrizetbe - számolt be a helyi lapokra hivatkozva a brit Metro című újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.