Semmi sem zavarta a begerjedt párocskát

Lehúzott nadrággal, nyíltan szexeltek az állomáson

Nem zavarták sem a biztonsági kamerák, sem a bármelyik percben várható szerelvény az utasokkal együtt azt a párt, akik Bécs egyik metróállomásán izgultak rá egymásra és szexelni kezdtek.

2014.07.01 16:29ma.hu
Fotó: Private

Az a tény, hogy biztonsági kamerák figyelik az egész peront, vagy hogy bármelyik percben beállhat egy újabb szerelvény, rajta emberek tömegével, a legkevésbé sem zavarta a begerjedt párost Bécsben a Neue Donau állomáson, csak egymással voltak elfoglalva, belefeledkezve a vágyaikba. Aztán ahogy azt sejteni lehetett, rövid idő múlva tényleg meg is érkezett a metró, amelynek utasai közt futótűzként terjedt a figyelmeztetés, és másodpercek alatt hangosan biztatták a szexelő párost, többen pedig a telefonjukat előkapva filmezték le őket.

"Mindenki csak üldögélt a metrón, senki nem fordított különösebb figyelmet másokra, amikor beálltunk a Neue Donau állomásra, és egy fiatalember, aki néhány barátjával volt, észrevette őket, és hangosan szólt a barátainak, hogy nézzék már meg. Másodpercek múlva már egyre többen nyomultak ki az ablakokon és különböző dolgokat kiabáltak. Volt, aki elővette a telefonját és egy rövid videót készített, de mások is ezt tették, és a pár nem foglalkozott a kamerákkal. A nő tényleg mindent levett magáról, amit az alsó felén viselt, a férfi pedig letolta a nadrágját, és láthatóan észre sem vették, mi történik körülöttük" - idézte a 23 éves Vera Neuwirthet az Austrian Times című osztrák hírhonlap.

"Valószínűleg részegek lehettek, mert nem tudom elképzelni, hogy bárki józanul képes lenne ilyesmit tenni az osztrák főváros kellős közepén" - tette hozzá az utas, akinek elbeszélését az osztrák tisztviselők is megerősítették, sőt, most szeretnék bizonyítékként begyűjteni az utasok által készített felvételeket is. Ha sikerül beazonosítani a párocskát, akár 6 hónap börtön is várhat rájuk. Az eset kapcsán megjelent képekről ugyanakkor a földalatti egyik illetékese leszögezte, hogy hivatalos felvételt nem hoztak nyilvánosságra, ezért ami látható, az egyelőre csak privát, az utasok egyike által készített kép vagy videó lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.